Bank

Chart

Banking Pilihan> Had Transaksi (MYR) Masa pemprosesan
Minimum Maximum
Deposit
Internet Banking 30.00 100,000.00 5-10 Minutes
ATM
Tunai Deposit
Withdrawal
Quick Withdrawal 30.00 5,000.00 10-30 Minutes
Tempatan Bank Pemindahan 30.00 50,000.00 1 Day

– Nama akaun bank anda (nama benefisiari) mestilah sama dengan nama berdaftar pada akaun EZWIN288 anda.
- Jumlah maksimum adalah berdasarkan setiap transaksi setiap hari.
– Pengeluaran Bonus dan Winnings tertakluk kepada Syarat & amp; Syarat-syarat. Ahli tidak dapat menarik diri sehingga Syarat & amp; Syarat telah dipenuhi.
– Sila dinasihatkan supaya menyimpan resit bank atau rujukan rujukan urusniaga kerana kami mungkin memohon untuk bukti pembayaran.
– Kami mungkin memerlukan dokumen pengesahan sebelum memproses sebarang pembayaran dari akaun pemain anda dan jumlah pengeluaran yang besar mungkin memakan waktu lebih lama untuk diproses.
– Untuk langkah berjaga-jaga keselamatan, kami berhak untuk menolak pengeluaran anggota jika mereka tidak sepadan dengan maklumat yang diberikan.
– Pelanggan dikehendaki untuk membuat keputusan di mana jumlahnya bersamaan atau lebih daripada 100% jumlah deposit; jatuh yang mana permintaan pengeluaran akan dikenakan perkhidmatan 20% & amp; caj pentadbiran berdasarkan jumlah jumlah deposit.
– Sistem kami menggunakan asas servis pertama yang pertama. Perlu ambil perhatian bahawa kelewatan pemprosesan juga boleh disebabkan oleh sistem perbankan yang perlahan atau menurun atau bahkan oleh ketiadaan bank untuk menawarkan perkhidmatan sepanjang 24 jam.